Brow lamination wordt ook wel eens aangeduid met de term “brow lift”. Toch zijn Brow lamination en Brow lift twee verschillende methoden om de wenkbrauwen te vormen en te stylen.

Wat is Brow lamination?

Brow lamination is een semi-permanente behandeling waarbij de wenkbrauwen worden gestileerd en gefixeerd met speciale lotions en een wenkbrauwborstel. Het doel is om de wenkbrauwen voller te maken en de haren in de juiste richting te kammen, waardoor een strakker, meer gestileerd uiterlijk ontstaat. Deze behandeling houdt meestal 4 tot 8 weken aan. Naarmate de wenkbrauwen groeien, groeit de behandeling ook uit.

Wat is een Brow lift?

Brow lift is eigenlijk een chirurgische procedure waarbij de wenkbrauwen worden opgetild om een jonger en frisser uiterlijk te creëren. Dit wordt gedaan door in de haargrens of in de wenkbrauwen sneetjes te maken en vervolgens de weefsels van het voorhoofd te liften en vast te zetten. Het resultaat is een meer open blik en een vermindering van rimpels en verzakking in het voorhoofdgebied. Het resultaat van een brow lift is permanent. Bij de procedure wordt er in het huid gesneden, waardoor je dan ook een langere hersteltijd hebt.

Brow lamination bij Melissa Beauty

Wij bieden enkel Brow lamination behandelingen aan en geen Brow lift behandelingen! Heb je vragen of ben je op zoek naar advies? Je kunt ons mailen, bellen of appen!