FAQ

Bekijk onze veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Stel je vraag dan direct aan ons via het contactformulier, WhatsApp of bel ons op!

FAQ Lash lifting

Het resultaat van lash lifting zou na uitvoering 6 tot 8 weken moeten aanhouden. Het hangt natuurlijk af van hoe er met de wimpers omgegaan is in die periode. Als je er veel aan hebt gezeten, dan kan het effect iets eerder dan 6 weken afnemen. In ons blogartikel vertellen we meer over de duur van het lash lifting resultaat.

Bij de lash lifting behandeling wordt er gebruik gemaakt van pads. Deze kunnen van siliconen zijn. Om die reden is het belangrijk altijd je allergieën aan te geven voordat de behandeling wordt uitgevoerd! Er kan dan rekening gehouden worden met je allergieën. Speciaal voor jou hebben we een blog over lash lifting en allergieën!

Lash lifting is zeker niet schadelijk als het door een gecertificeerde specialist wordt uitgevoerd. De behandeling wordt op de natuurlijke wimpers uitgevoerd, zonder het aanbrengen van nep wimpers. Door de natuurlijke wimpers mooi te krullen en de nodige lotions in te laten werken wordt het resultaat van mooie wimpers bereikt. Lees meer over of lash lifting schadelijk is.

Het maakt niet uit of je korte, lange, dunne of dikke wimpers hebt. De wimperlifting behandeling werken op elke soort wimpers. De juiste tools die bij jouw wimpers passen worden gebruikt.

Tijdens de Korean Sheet Mask behandeling maken we gebruik van een sheet mask met bijzondere ingrediënten. Denk aan ingrediënten als avocado, granaatappel, collageen en rozenwater. Deze leggen we aan op het gezicht. Vervolgens masseren we de voedende middelen in de huid.

Lash lifting kun je op jezelf toepassen, maar wij raden streng aan dat een specialist dit doet!

FAQ Brow lamination

Ja, je kunt veilig douchen met brow lamination. Na de behandeling is het echter aanbevolen om de wenkbrauwen gedurende de eerste 24 uur droog te houden, zodat de lotions volledig kunnen uitharden. Na deze periode kun je zonder problemen douchen en je dagelijkse routine volgen.

De brow lamination behandeling duurt tussen de 45 minuten en 1 uur. De behandeling bestaat uit een aantal fases die stapsgewijs uitgevoerd moeten worden.

Brow lamination kost minimaal 45 euro bij Melissa Beauty. De behandeling is inclusief wenkbrauwen lamineren, en stylen. Inclusief verven komt de prijs neer op 50 euro. Bekijk hier ook een overzicht van onze prijzen!

Nee, een brow lift is niet schadelijk zolang het goed uitgevoerd wordt door een specialist die beschikt over de vereiste kennis en ervaring.

FAQ Henna brows

De Henna behandeling duurt gemiddeld 30-45 minuten.

Henna brows moeten meestal om de 4-6 weken worden bijgewerkt.

De behandeling is geschikt voor iedereen die vollere, goed gevormde wenkbrauwen wil en geen allergieën heeft voor de Henna verf!

Over het algemeen is Henna veilig voor mensen met allergieën, maar het wordt aanbevolen om eerst een patch test uit te voeren om eventuele reacties te controleren.

Vermijd overmatig contact met water, oliehoudende producten en intense wrijving om je Henna brows mooi te houden. Gebruik milde reinigers en bescherm ze tegen direct zonlicht.

Na de Henna brows behandeling wordt het dragen van make-up rond de wenkbrauwen afgeraden gedurende de eerste 24 uur om de kleur goed te laten hechten.

Het is aanbevolen om de wenkbrauwen gedurende de eerste 24 uur na de Henna Brows behandeling niet nat te maken, inclusief douchen.

De Henna brows prijs is 35,- bij Melissa Beauty in Utrecht. Bekijk het overzicht van de prijzen van onze behandelingen.

Je mag Henna wenkbrauwen zo vaak doen als je wilt, maar het wordt aangeraden om het slechts elke 4 tot 6 weken bij te werken.

Hoewel er geen bekende risico’s zijn, wordt het aangeraden om tijdens de zwangerschap voorzichtig te zijn. Neem contact op voor eventuele vragen!

FAQ Powder Brows

Een powder brows behandeling kost gemiddeld tussen de 350 en 450 euro.

De powder brows behandeling duurt, inclusief het intakegesprek, gemiddeld 2 tot 3 uur.

De Touch-up van de powder brows behandeling duurt ongeveer 2 tot 3 uur.

Na powder brows mag je de wenkbrauwen tot 2 weken niet blootstellen aan de directe zon. Hierna kun je gaan zonnen, maar je dient de wenkbrauwen altijd met een factor 50 zonnebrandcrème in te smeren om ze te beschermen. UV-straling versnelt namelijk de afbraak van pigment, waardoor een nabehandeling sneller nodig zal zijn.

Bij goede verzorging van de powder brows, duurt het 2 tot 6 weken tot het genezingsproces van de wenkbrauwen compleet is.

Het grootste verschil is de manier van pigment aanbrengen in de huid. Bij powder brows worden pigmenten dichter bij het oppervlak van de huid aangebracht ten opzichte van de microblading behandeling. Wij bieden geen microblading behandelingen aan!