Bij lash lifting worden de natuurlijke wimpers gelift, waardoor deze een stuk langer worden. Bij wimperextensions worden nepwimpers op je natuurlijke wimpers geplaatst, waardoor je wimpers een stuk langer ogen. Het belangrijkste verschil is direct duidelijk:

  • Lash lifting: dit is een compleet natuurlijke behandeling zonder schade aan te richten aan je natuurlijke wimpers
  • Wimperextensions: de neppe wimpers die op je natuurlijke wimpers gezet worden, kunnen wél schade aanrichten.

Wat is lash lifting?

Lash lifting is een wimperbehandeling die meer en meer aan populariteit wint. Dit komt onder meer doordat dit een 100% natuurlijke behandeling betreft. Wanneer we deze behandeling uitvoeren, maken we geen gebruik van schadelijke middelen.

We liften met een speciale tool je natuurlijke wimpers, waardoor deze langer worden. Je wimpers gaan hierdoor bovendien krullen en krijgen meer volume. Voor een periode van ongeveer 6 á 8 weken geniet je van prachtige wimpers, waarna we de behandeling kunnen herhalen. Deze behandeling kun je eindeloos herhalen, zonder schade aan je wimpers aan te richten.

Leuk detail: een lash lifting behandeling combineer je perfect met het laten verven van je wimpers. Ideaal als je bijvoorbeeld allergisch voor mascara bent. Of als je niet elke dag mascara op wilt smeren.

Wat zijn wimperextensions?

Wimperextensions zijn neppe wimpers die op de natuurlijke wimpers geplaatst worden. Je kunt dit eigenlijk als een verlenging van je wimpers zien.

Het verschil

Tussen lash lifting en wimperextensions bestaan duidelijke verschillen. De belangrijkste verschillen bespreken we hieronder.

Duurzaamheid

Lash lifting is vele malen duurzamer dan wimperextensions. Als je wimperextensions laat plaatsen, is het altijd maar afwachten hoelang deze blijven zitten. Bij lash lifting ben je verzekerd van zichtbaar resultaat voor 6 á 8 weken.

Schadelijk

Wimperextensions kunnen schadelijk voor je wimpers zijn. Als deze op de verkeerde manier geplaatst worden, gaat dit ten koste van de conditie van je wimpers. Ook als bijvoorbeeld de verkeerde lijm wordt gebruikt, kunnen de extensions schadelijk zijn. Bij lash lifting is niks schadelijk; dit is een natuurlijke vorm van wimperverlenging.

Allergie

De lijm die bij wimperextensions gebruikt wordt, kan een allergische reactie oproepen. Bij lash lifting hoef je hier niet bang voor te zijn; dit is puur een bewerking van je natuurlijke wimpers.

Een keuze maken

Wat voor jou de beste keuze is, hangt van je eigen voorkeuren af. Heb je de wens om hele grote en opvallende wimpers te hebben? Dan sluiten wimperextensions beter op je wensen aan.

Wil je fraaie en subtiele wimpers hebben? Dan is lash lifting de betere optie voor je.

Wil je je wimpers absoluut niet beschadigen? Dan is lash lifting ook de betere optie voor je. Dat is zeker het geval als je allergisch kunt reageren op bijvoorbeeld de lijm van de extensions. Mocht dit het geval zijn, kies je het beste voor lash lifting + wimpers verven.

Met andere woorden: in veel gevallen is wimperlifting de beste optie. Heb je hier interesse in? Neem direct contact op door ons te bellen of een app te sturen. Je kunt je afspraak ook zelf inplannen op een dag en tijdstip dat jou goed uitkomt!