Bij lash lifting worden de wimpers met speciale siliconen pads gelift. De pads behandelen hierbij alle wimpers afzonderlijk, waardoor de wimpers voller, mooier én stijlvoller worden. Lash lifting is volledig pijnvrij en zorgt voor een zichtbaar resultaat tot wel 10 weken.

De uitvoering van lash lifting

Om een lash lifting behandeling uit te voeren, volgen wij een compleet stappenplan. Over deze stappen vertellen we je hieronder graag meer, zodat je je goed voor kunt bereiden op een lash lifting behandeling.

Tapen en plakken

Ten eerste zorgen wij ervoor dat de siliconen pads op de oogleden geplaatst worden. Voordat we dit doen, plakken we de onderste wimpers met tape af. Het doel hiervan is om te voorkomen dat de wimpervloeistof óók op de onderste wimpers terechtkomt. Als daar wel sprake van zou zijn, zouden ook de onderste wimpers gaan krullen. Op de bovenste wimpers brengen we vervolgens een siliconen pad aan.

Wimpers tillen

Als de wimperharen aan de siliconen pad vastzitten, tillen we de wimpers als het ware op. Door deze beweging verlengen we de wimpers en zorgen we voor meer volume in de wimpers.

Lotion insmeren

Nadat we de wimpers getild hebben, smeren we een speciale lotion op de wimpers. Deze lotion smeren we vanaf de aanzet tot ongeveer 1/3 van de wimperhaartjes. Deze lotion laten we vervolgens 10 minuutjes zijn werk doen.

Lotion laten intrekken

Gedurende deze 10 minuten kun je rustig blijven liggen. Wij bereiden de volgende stappen voor en knopen graag een gezellig praatje met je aan. Het belangrijkste is dat je de wimpers zo veel mogelijk met rust laat op dit moment. Daar krijg je vanuit onze kant de beste tips voor.

Wimpers verven (optioneel)

Wil je graag je wimpers in een andere kleur geverfd hebben? Dat is bij deze stap mogelijk. Let wel op dat het hier om een optionele stap gaat; je bent echt niet verplicht om je wimpers te laten verven. Mocht je deze wens wel hebben, zorgen we voor het verven van de wimpers op de juiste manier.

Wimperverf laten intrekken (optioneel)

In navolging op de vorige stap is ook deze stap optioneel. Als wij je wimpers geverfd hebben, laten wij de wimperverf in deze stap rustig intrekken. Pas als de verf helemaal droog is, zetten wij de laatste stap in gang.

Het resultaat

Om de lash lifting behandeling af te ronden, weken we de wimpers van de pads los. Vanaf dat moment geniet je direct van volle, lange en fraaie wimpers. De wimpers bevatten veel volume, waardoor je maar liefst 8 weken lang van het gewenste resultaat kunt genieten. Indien je ervoor hebt gekozen om je wimpers te laten verven, is vanaf dit moment ook de kleur van je wimpers volledig naar je wens.

Wil je van dit resultaat genieten? Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. We beantwoorden graag je vragen, maar we maken ook graag direct een afspraak met je. Voor het uitvoeren van een wimperlifting behandeling hebben we ongeveer 45 minuten nodig. Na deze 45 minuten ben je van een geweldig eindresultaat verzekerd!