Als je bij een specialist een lash lifting ondergaat, geniet je hier 6 á 8 weken van. Hoelang je hier precies van geniet, is afhankelijk van je wimpers. Indien je de behandeling bij Melissa Beauty uit laat voeren, kun je uitgaan van een dergelijke lange geniet-periode!

Bij een lash lift behandeling worden de natuurlijke wimpers getild. Door deze ‘tillende’ beweging rekken de wimpers zich uit. Je geniet hierdoor van lange wimpers, van fraaie wimpers en van vollere wimpers. Na enkele weken zakken de wimpers meer en meer in, waardoor de lash lifting eigenlijk uitgewerkt is.

Kies je voor een wimperlifting behandeling bij ons? Dan kun je uitgaan van een minimale geniet-periode van 6 weken. Mochten je wimpers langzamer inzakken, kun je tot zelfs 8 weken van deze behandeling genieten.

Alleen de beste middelen

Elke lash lifting behandeling die wij uitvoeren, is perfect. Dit is onder meer te danken aan de middelen die wij gebruiken. Wij gebruiken onder meer de beste lash lifting tool en de beste lotions en wimperverf. Met dank aan de lotion worden de wimpers direct op de juiste manier verzorgd.

Verder gebruiken wij ook de juiste techniek voor het behandelen van je wimpers. Dit betreft een volledig natuurlijke techniek, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor schade aan je wimpers. Wij stimuleren min of meer de natuurlijke wimpers, waarna je wekenlang van fraaie en lange wimpers verzekerd bent.

Meerdere behandelingen mogelijkheden

Klinkt dit nu al als muziek in je oren? We kunnen het nog mooier voor je maken! Wij bieden namelijk 4 soorten behandelingen aan:

  • Lash lifting behandeling: bij deze behandeling liften wij de wimpers, waardoor je van langere wimpers geniet. Deze behandeling duurt ongeveer 45 minuten en zorgt voor een blijvend resultaat in de komende 6 á 8 weken.
  • Lash lifting + wimpers verven: indien gewenst kunnen wij ook direct je wimpers verven. Dit is iets wat wij zeker aanraden, aangezien je hiermee je wimpers een nóg mooiere look geeft. De wimperverf die wij gebruiken is natuurlijk ook van de beste kwaliteit, namelijk van het merk RefectoCil.
  • Lash lifting + Korean Sheet Mask: bij een lash lifting behandeling moet je af en toe een kwartiertje wachten. Dit kwartiertje maken wij zo aangenaam mogelijk voor je met een Korean Sheet Mask. Dit is een gezichtsmasker met unieke ingrediënten waarmee je volledig tot rust komt. De oliën uit dit masker zijn bovendien goed voor je gezichtshuid!
  • Triple Deal: dan heb je natuurlijk ook de keuze om een complete behandeling uit te voeren! Lash lifting, wimpers verven en de Korean Sheet Mask behandeling in één. Zo kan je genieten van alle voordelen waarover wij beschikken. Mooie, gekrulde wimpers die als nieuw zijn geverfd en aanvullend daarop een gladde, rustige huid!

Wat voor jou de beste optie is, hangt van meerdere factoren af. Krijg je bijvoorbeeld een allergische reactie van mascara? Dan is het aan te raden om voor het verven van je wimpers te kiezen. Door je wimpers te laten verven, hoef je dan geen mascara meer op te doen!

Afspraak inplannen

Naar welke behandeling gaat jouw voorkeur? Ongeacht voor welke van deze behandelingen je kiest, ben je van een wekenlang resultaat verzekerd. Wil je direct een afspraak inplannen? Dat is mogelijk via onze website of door eventjes contact met ons op te nemen. Je kunt ons online contactformulier invullen, je kunt ons bellen en je kunt ons appen. Ook als je nog met vragen over de behandeling zit, kun je altijd contact met ons opnemen!