Als je lash lifting door een specialist uit laat voeren, is deze behandeling niet schadelijk. Belangrijk hierbij is dat de stappen op de juiste manier uitgevoerd worden én dat de juiste hulpmiddelen gebruikt worden. Bij Melissa Beauty ben je van een pijnvrije en duurzame lash lifting behandeling verzekerd.

Wat doen we precies bij lash lifting?

Als je op dit moment niet helemaal tevreden met je wimpers bent, heb je meerdere mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld nepwimpers laten plaatsen. Dat ziet er prachtig uit, maar brengt ook enig gevaar met zich mee. Het is namelijk goed mogelijk dat deze nepwimpers je natuurlijke wimpers beschadigen.

Daar is bij lash lifting géén sprake van. Deze behandeling is niet schadelijk, is volledig pijnvrij en wordt door ons op een duurzame manier uitgevoerd. Voor elke lash lifting behandeling voeren wij namelijk onderstaand stappenplan uit:

  • Tapen en plakken: ten eerste reinigen wij de wimpers grondig. Vervolgens plakken we het oog af met tape en bevestigen we de siliconen pads op het ooglid.
  • Wimpers tillen: met behulp van een speciale lash lifting tool tillen wij de natuurlijke wimpers op. Door de wimpers op de juiste manier te tillen, verlengen wij op een natuurlijke manier de natuurlijke wimpers.
  • Lotion insmeren: nadat wij de wimpers getild hebben, smeren wij de wimpers in met speciale lotion. Deze lotion zorgt ervoor dat de natuurlijke wimpers gelift worden en een fraaie krul krijgen.
  • Lotion intrekken: we zorgen er nu voor dat de lotion op de juiste manier intrekt. Hier nemen we de nodige tijd voor, zodat de wimpers een natuurlijke én fraaie krul krijgen.
  • Wimpers verven: nadat de lotion ingetrokken is, zijn we ook nog in staat om je wimpers te verven. Dit is géén verplichte stap, maar wij raden het je wel aan. Door je wimpers te laten verven, krijgen je wimpers een prachtige en stralende look.
  • Wimperverf intrekken: ook voor het in laten trekken van de wimperverf trekken wij de nodige tijd uit. Door hier de tijd voor te nemen, krijgt de verf alle tijd om zich perfect aan je wimpers te hechten. Dat is alleen maar beter voor het eindresultaat dat eraan komt.
  • Afronden: nadat we deze stappen doorlopen hebben, ronden we deze behandeling af. Je merkt nu al direct dat je wimpers voller zijn, mooier zijn en een natuurlijke krul hebben.

Pijnvrij, niet schadelijk én langdurig resultaat

Kies je voor een wimperlifting behandeling bij Melissa Beauty? Dan weet je 100% zeker dat de behandeling pijnvrij en niet schadelijk is. Tevens ben je van een langdurig resultaat verzekerd; de resultaten van lash lifting zijn tot wel 10 weken zichtbaar.

Wil jij ook zo’n lange tijd van volle en mooie wimpers genieten? Plan direct je afspraak in of neem contact met ons op voor meer informatie. Je kunt ons bellen, je kunt ons appen of je kunt ons online contactformulier invullen. Wij staan in ieder geval graag voor je klaar; ook bij jou voeren we graag een niet-schadelijke lash lifting behandeling uit!