Wil je graag van mooie wimpers met een krul genieten? Dan is een lash lifting behandeling de beste optie voor je, maar vind je zo’n behandeling te prijzig? Dan kun je beter niet zelf aan de slag gaan. Sommige vrouwen kiezen ervoor om lash lifting bij zichzelf toe te passen, maar dit is géén succes. En is daardoor ook niet aan te raden.

Zelf lash lifting uitvoeren

Ben je van plan om een lash lifting bij jezelf uit te voeren? Dat is niet aan te raden. De kans dat je je wimpers op de verkeerde manier lift, is namelijk behoorlijk groot. Daarnaast is de kans ook groot dat je de verkeerde attributen of lotion gebruikt. Dáármee kun je je wimpers ook behoorlijk beschadigen.

Wil je desondanks toch zelf een lash lifting uitvoeren? Dan is het dus vooral van belang dat je de juiste attributen in huis haalt. Zo heb je speciale lotion nodig, heb je speciaal ‘afplaktape’ voor je onderste wimpers nodig en heb je een speciale lifttool en lash lifting pads nodig. Alléén met die speciale tool is het mogelijk om je wimpers te liften.

Vervolgens is het zaak om je wimpers goed schoon te maken. Plak de onderste wimpers af, breng lotion op je bovenste wimpers aan, plaats de lash lifting pad op je ooglid en breng de wimpers vervolgens in de gewenste krul. Om dit allemaal op de juiste manier te kunnen doen, zou je over nog twee dingen moeten beschikken:

  • Een trillingsvrije hand: als je je eigen wimpers wilt liften, moet je over een hele sterke hand beschikken. Je hand moet absoluut niet trillen en je moet je hand echt volledig onder controle hebben.
  • De nodige tijd: als je een wimperlifting bij ons ondergaat, duurt de gehele behandeling zo’n 45 minuten. Als je de lash lifting bij jezelf uit gaat voeren, ben je al snel 120 minuten kwijt. Zorg er dus voor dat je hier echt de tijd voor uittrekt.

Aangeraden: wel of niet?

Het is níet aan te raden om zelf een lash lifting uit te voeren. Je hebt hier speciale middelen voor nodig, je hebt hier specifieke kennis voor nodig en je kunt je wimpers behoorlijk beschadigen.

Met name dat laatste is een belangrijk aandachtspunt. Mocht je een lash lifting behandeling bij jezelf uit voeren, is de kans groot dat je je wimpers beschadigd. Dit voorkom je op een simpele manier: door een lash lifting bij ons te ondergaan.

Wij gebruiken alleen de juiste attributen én zijn gecertificeerd. Dat laatste betekent dat wij als geen ander weten hoe we een lash lifting uit moeten voeren. De behandeling duurt hierdoor slechts 45 minuten, waarna je tot wel 8 weken lang van het gewenste resultaat geniet. Mocht je zelf de lash lifting uitvoeren, is de kans heel klein dat je hier 8 weken van geniet.

Met andere woorden: ga niet zelf experimenteren met het liften van je wimpers. Je kunt er veel beter voor kiezen om van onze diensten gebruik te maken. Heb je interesse of wil je meer informatie? Je kunt ons appen, bellen of ons contactformulier invullen!