Ben je niet zo tevreden met je wimpers op dit moment? En overweeg je daarom iets aan je wimpers te laten doen? Door voor een lash lift te kiezen, geniet je van veel voordelen. Lash lifting, ook wel wimperlifting genoemd, is een duurzame aanpassing aan je wimpers.

Wat is lash lifting precies?

Bij veel behandelingen worden er valse wimpers op je normale wimpers aangebracht. Je wimpers zijn hierdoor een stuk langer, maar de valse wimpers zitten je natuurlijke wimpers wel in de weg.

Bij lash lifting heb je hier geen last van. Bij deze behandeling liften wij de wimpers met behulp van siliconen pads. Door de behandeling worden de wimpers gelift en krijgen de wimpers meer volume.

Voordelen van lash lifting

Ten opzichte van andere wimperbehandelingen brengt lash lifting veel voordelen met zich mee.

Duurzaam

Door een lash lifting behandeling te ondergaan, ben je langere tijd verzekerd van lange wimpers. Bij ons ben je ongeveer van 6 weken resultaat verzekerd; bij veel andere wimperbehandelingen is het resultaat een stuk minder lang zichtbaar.

Niet schadelijk

Het belangrijkste voordeel is wellicht dat deze behandeling niet schadelijk is. Je wimpers krijgen een duurzame behandeling, waardoor deze een stuk langer ogen. Aan de structuur van de wimpers wordt echter niks aangepast; je hoeft dan ook niet bang te zijn voor schadelijke gevolgen.

Lange, volle & gekrulde wimpers

Door een lash lifting te ondergaan, geniet je van langere wimpers. De wimpers worden met de siliconen pads als het ware opgerekt, waardoor je wimpers een stuk langer worden.

Ook worden je wimpers voller en gaan ze op een fraaie manier krullen. Dat is ’s avonds het geval als je op een feestje staat, maar ook als je ’s ochtends vroeg wakker wordt. Je kunt er uiteraard voor kiezen om nog wat mascara op de wimpers te doen, maar dat is eigenlijk nergens voor nodig.

Voor herhaling vatbaar

Laat je nepwimpers op je normale wimpers plaatsen? Dan bestaat de kans dat de nepwimpers al snel van je wimpers afvallen. Mocht daar sprake van zijn, dan kunnen je natuurlijke wimpers mogelijk ook beschadigd raken.

Bij lash lifting hoef je daar niet bang voor te zijn. Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, is lash lifting niet schadelijk voor de wimpers. Juist dáárdoor kan je deze behandeling meerdere keren herhalen. 

Voor alle wimpers geschikt

Heb je van nature hele dikke wimpers? Of heb je juist dunne wimpers zonder al te veel volume? Voor een lash lifting behandeling maakt dit niks uit; deze behandeling is namelijk voor alle wimpers geschikt. Ongeacht het soort of de lengte van je wimpers kun je kiezen voor deze behandeling.

Lash lifting ondergaan

Zie jij een dergelijke wimperlifting wel zitten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden deze behandeling namelijk tegen scherpe prijzen aan, waarna je 6 weken van prachtige wimpers verzekerd bent.

Is dat precies wat je wilt? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden, maar je kunt uiteraard ook direct een afspraak bij ons maken!