Bij een lash lifting behandeling hoef je niet bang te zijn voor allergieën. Dit is een volledig natuurlijke behandeling, waarvoor wij geen schadelijke hulpmiddelen gebruiken. We verlengen juist je natuurlijke wimpers, waardoor de kans op allergieën miniem is.

Heb je weleens opgemerkt dat je wimpers/ogen niet al te goed reageren op mascara? Dan is het al helemaal interessant om een lash lifting behandeling te ondergaan. Doordat je met dank aan zo’n behandeling géén mascara meer op hoeft te smeren, hoef je ook niet meer bang te zijn voor bepaalde allergieën.

Is lash lifting schadelijk?

Een lash lifting behandeling die wij uitvoeren, is volledig niet-schadelijk. Wij behandelen puur de natuurlijke wimpers, waarbij wij géén gebruik maken van schadelijke hulpmiddelen.

Door de natuurlijke wimpers te liften, creëren wij langere wimpers. Deze langere wimpers blijven ongeveer 6 á 8 weken zichtbaar, waarna de wimpers langzaamaan weer ‘inkrimpen’. Doordat een wimperlifting behandeling volledig onschadelijk is, kun je na die periode wéér een behandeling bij ons ondergaan.

Allergische reactie door mascara

Relatief veel vrouwen krijgen door mascara last van een allergische reactie. Zo’n reactie uit zich onder meer door pijnlijke ogen, door tranende ogen of door niezen. Het lichaam gaat tal van manieren uitproberen om de allergische werking van mascara af te weren. Hoe het lichaam precies op een dergelijke reactie reageert, is dan ook van vrouw tot vrouw verschillend.

Herken jij zo’n allergische reactie? En durf je het daarom niet aan om mascara op te smeren? Dan erger je je wellicht elke dag aan je wimpers. In dat geval bieden wij de perfecte oplossing voor je:

  • Lash lifting: bij deze behandeling liften wij wimpers, waardoor deze een stuk langer worden. De wimpers worden niet alleen langer, maar ook mooier, voller en krijgen een prachtige krul.
  • Wimpers verven: vervolgens kunnen wij je wimpers ook nog in de gewenste kleur verven. Als je allergisch voor mascara bent, is dit helemaal ideaal. Door je wimpers te verven, creëer je alsnog de gewenste kleur wimpers. Hier heb je géén mascara meer voor nodig, waardoor je ook niet meer bang hoeft te zijn voor een allergische reactie.

Is het geheel risicoloos om zo’n behandeling te ondergaan? Als je een dergelijke behandeling bij Melissa Beauty ondergaat, is dit inderdaad volledig risicoloos. Wij gebruiken de juiste hulpmiddelen, de juiste wimperverf en we passen de juiste technieken toe. Die combinatie zorgt ervoor dat je absoluut niet bang hoeft te zijn voor een allergische reactie. Nu niet, maar ook in de komende weken niet.

Heb je allergieën waarvan je op de hoogte bent is het altijd handig dit van tevoren aan te geven. Dan kan hier rekening mee gehouden worden. Bijvoorbeeld als je een allergie tegen siliconen hebt, dan kan bij het gebruik van de pads op de ogen rekening gehouden worden met je allergie.

Natuurlijke wimperbehandeling

Wil jij graag je wimpers op een natuurlijke manier laten behandelen? En wil je allergische reacties ten koste van alles voorkomen? Dan is een lash lifting behandeling inclusief het laten verven van je wimpers aan te raden. Mocht je interesse in zo’n behandeling hebben, kun je direct een afspraak bij ons inplannen. Als je over deze behandeling of oog-allergieën een vraag hebt, kun je uiteraard ook bellen of een app sturen. We zijn je in ieder geval graag van dienst om je van prachtige wimpers te voorzien!