Voor lash lifting in Utrecht ben je bij Melissa Beauty aan het juiste adres. Wij voeren al geruime tijd lash lifting behandelingen uit en doen dit tot volle tevredenheid van onze klanten. Vakwerk, een snelle behandeling én een langdurig resultaat!

Melissa Beauty

Onze beautysalon is gevestigd in Leidsche Rijn, te Utrecht. Vanuit deze salon voeren wij tal van behandelingen uit, waarmee wij dagelijks veel vrouwen blij maken. Dit doen we niet alleen met lash lifting behandelingen, maar ook met andere soorten behandelingen. Wij zijn er in ieder geval voor élke vrouw.

Onze salon is op donderdag tot en met zondag geopend. Mocht je graag op maandag, dinsdag of woensdag een afspraak in willen plannen, kun je het beste een WhatsApp berichtje naar ons sturen. Wij plannen dan je afspraak op het gewenste moment in.

Bij alle behandelingen die wij uitvoeren, gebruiken wij uitsluitend de beste producten. In combinatie met onze vakkennis zorgt dit voor het best mogelijke resultaat. Het best mogelijke resultaat waar jij erg blij mee gaat zijn.

De afgelopen jaren hebben wij ons specifiek gespecialiseerd in lash lifting behandelingen. Deze behandelingen hebben voor ons géén geheim meer en voeren we daardoor tot in de perfectie uit. Als jij ook iets aan je wimpers wilt laten doen, zit je daarvoor bij Melissa Beauty dus goed.

Met andere woorden: ben je op zoek naar lash lifting in Utrecht? Of ben je op zoek naar een goede en betrouwbare beautysalon in Utrecht? Je bent bij Melissa Beauty van harte welkom!

Behandelingen bij ons in Utrecht

In de afgelopen periode hebben wij meerdere behandelingen geoptimaliseerd. Dit betekent dat je bij ons van het mooiste resultaat verzekerd bent:

  • Lash lifting: bij wimperlifting geven wij je natuurlijke wimpers een prachtige krul mee. Hiervoor maken we gebruik van speciale pads, waarmee we de wimpers op natuurlijke wijze behandelen. Deze behandeling is geheel pijnvrij, voeren wij binnen ongeveer 45 minuten uit en brengt een langdurig resultaat met zich mee.
  • Wimpers verven: als wij een lash lifting behandeling uitvoeren, bieden wij je de mogelijkheid om je wimpers te laten verven. Mocht je hiervoor kiezen, hoef je de komende periode geen mascara meer op te doen. De geverfde wimpers brengen namelijk al een gave look met zich mee.
  • Korean Sheet Mask: bij Melissa Beauty gaan we graag een stapje verder. Dit doen we onder meer door Korean Sheet Mask behandelingen aan te bieden. Op het moment dat je tijdens de lash lifting behandeling moet wachten, kunnen wij deze heerlijke sheet mask bij je opsmeren. Dit masker bevat onder meer rozenwater, avocado en collageen, waardoor het masker heerlijk aanvoelt!

Zie jij een lash lifting behandeling wel zitten? En wil je ondertussen ook nog je wimpers laten verven of wil je volledig tot rust komen? Neem gerust contact met ons op voor het inplannen van een afspraak. Dit kun je doen door te appen, te bellen of door ons online contactformulier in te vullen.

UPDATE: We zijn verhuisd naar Tuindorp te Utrecht!