Na het ondergaan van een lash lifting behandeling moet je enige voorzorgsmaatregelen treffen. Zo zou je geen sterke removers, serums of oliën moeten gebruiken. Ook zou je je wimpers, in de eerste 24 uur, op geen enkele manier nat moeten laten worden en zou je geen make-up op moeten doen.

Belangrijke punten

Zoals je in de inleiding al hebt kunnen lezen, is het belangrijk om met meerdere punten rekening te houden. De belangrijkste punten bespreken we graag hieronder uitgebreid.

Let op: onderga je bij ons een lash lifting behandeling? Dan informeren wij je uitgebreid over de punten die we hieronder bespreken. Ook voorzien we je van handige tips en kun je te allen tijde contact met ons opnemen. Wij doen er in ieder geval alles aan om ervoor te zorgen dat je wimpers lang mooi blijven.

Niet douchen na lash lifting

Eén van de belangrijkste aandachtspunten is dat je niet doucht na de lash lifting behandeling. Het advies hierbij is om de eerste 24 uur na de behandeling niet te douchen.

Waarom niet? Omdat het zaak is dat je wimpers in de eerste 24 uur na de behandeling niet nat worden. Daarom is het advies om niet te douchen, maar ook om niet naar de sauna te gaan. Mocht het buiten regenen, is dat ook iets om heel goed op te letten. Zorg er hoe dan ook voor dat je wimpers echt niet nat worden.

Geen oog make-up na het wimpers liften

De eerste 24 uur na de behandeling zou je ook geen oog make-up moeten dragen. Het gaat hierbij om alle soorten make-ups: oliën, serum, remover en mascara. Door dergelijke producten kan er een (allergische) reactie ontstaan. Ook is het goed mogelijk dat deze soorten make-up de krul vervagen. Na de lash lifting behandeling is de krul van je wimpers juist zo mooi!

Tip: zorg er echt voor dat je 48 uur lang niks aan je ogen of wimpers doet. Laat de wimpers en rest van de ogen echt even met rust. Door de lash lifting geniet je hoe dan ook van fraaie wimpers.

Koel de ogen na de lash lift behandeling

Merk je op dat je last van irritaties bij je ogen krijgt? Of heb je het idee dat je wimpers op één of andere manier gevoelig zijn? Dit kun je het beste oplossen door een koele en schone doek op je ogen te leggen.

Zorg er in ieder geval voor dat deze doek níet al te nat is. Zoals we hierboven al aangegeven hebben, moet je je wimpers immers droog houden. Het koelen van je ogen doe je dan ook met een doek die je bijvoorbeeld even in de koelkast hebt gelegd.

Perfecte nazorg bij Melissa Beauty

Overweeg je een lash lifting behandeling? Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, moet je aan de nodige zaken denken ná de behandeling. Mocht je de wimperlifting bij ons ondergaan, ben je in ieder geval van de perfecte nazorg verzekerd. Wij informeren je op de juiste manier én we staan altijd voor je klaar.

Heb je interesse in onze lash lifting behandeling? Plan je afspraak direct in of neem contact met ons op via de telefoon of App. Wij staan graag voor je klaar; zowel voor de behandeling als voor de benodigde nazorg.