Over Melissa Beauty

Laat je helpen door een gecertificeerde specialist.

Melissa is als wimpersalon begonnen na het behalen van haar wimperlifting certificaat. Vervolgens is het uitgegroeid naar een schoonheidssalon waar ook brow lamination en het verven van de wimpers en wenkbrauwen uitgevoerd wordt.

Belangrijk is dat de behandelingen worden uitgevoerd door een specialist.

Specialisten hebben de nodige kennis en ervaring van het vak. Dit is nodig om rekening te kunnen houden met de verschillende stappen van de wimperlifting en brow lamination behandelingen. Daarnaast is kennis van allergieën, soorten wimpers en het gebruik van de juiste producten onmisbaar.

Wimperlifting verbetert de look van je wimpers zonder gebruik te maken van wimper extensions. Het geeft je natuurlijke wimpers een mooie volle krul dat tot 8 weken aanhoudt.

De haartjes van wenkbrauwen kunnen snel warrig komen te staan. Brow lamination geeft je wenkbrauwen weer een nette look waarbij o.a. de onnodige haartjes verwijderd worden en de wenkbrauwen voller en mooier komen te staan.

Henna Brows is een mooi alternatief voor degene die snel last krijgt van roodheid, jeuk of huidirritatie. De natuurlijke Henna is zachter voor de huid en geeft ook dezelfde volle, mooie look aan de wenkbrauwen als de traditionele verf.

Lees de FAQ onderaan de pagina of neem contact met ons op voor vragen. Stuur daarvoor een app of bel Melissa op!

Certificaat Melissa Beauty Utrecht
Melissa Beauty Salon Lash Lift Certification
Melissa Beauty Salon Room 2
Melissa Beauty Salon Brow Lamination Certification

FAQ

Bekijk onze veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Stel je vraag dan direct aan ons via het contactformulier, WhatsApp of bel ons op!