Resultaat

Een totaal nieuwe uitstraling na het wimperliften. Een prachtige krul voor jouw wimpers. Bekijk het verschil dat optreedt na een lash lift behandeling.

Je kunt meer uit je wimpers halen door een wimperlifting behandeling te ondergaan. Na deze behandeling zie je al direct het verschil met voorheen.

Je kunt zelf bepalen hoe heftig je de krul wilt hebben. Indien je een subtiele verandering en uitstraling wilt hebben, kun je kiezen voor een wat kalmere krul. Daarentegen kun je ook gaan voor een heftige krul die goed opvalt.

De resultaten houden ook nog eens 6 tot 8 weken aan!

Melissa is een gecertifieerde specialist en zal daarom dan ook rekening houden met jouw wensen. Hiernaast heeft ze natuurlijk de nodige kennis over allergieën, soorten wimpers en het gebruik van de juiste producten.

Lees de FAQ onderaan de pagina of neem contact met ons op voor vragen. Stuur daarvoor een app of bel Melissa op!

Je kunt ook zelf direct een afspraak inplannen!

FAQ

Bekijk onze veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Stel je vraag dan direct aan ons via het contactformulier, WhatsApp of bel ons op!

Het resultaat van lash lifting zou na uitvoering 6 tot 8 weken moeten aanhouden. Het hangt natuurlijk af van hoe er met de wimpers omgegaan is in die periode. Als je er veel aan hebt gezeten, dan kan het effect iets eerder dan 6 weken afnemen. In ons blogartikel vertellen we meer over de duur van het lash lifting resultaat.

Bij de lash lifting behandeling wordt er gebruik gemaakt van pads. Deze kunnen van siliconen zijn. Om die reden is het belangrijk altijd je allergieën aan te geven voordat de behandeling wordt uitgevoerd! Er kan dan rekening gehouden worden met je allergieën. Speciaal voor jou hebben we een blog over lash lifting en allergieën!

Lash lifting is zeker niet schadelijk als het door een gecertificeerde specialist wordt uitgevoerd. De behandeling wordt op de natuurlijke wimpers uitgevoerd, zonder het aanbrengen van nep wimpers. Door de natuurlijke wimpers mooi te krullen en de nodige lotions in te laten werken wordt het resultaat van mooie wimpers bereikt. Lees meer over of lash lifting schadelijk is.

Het maakt niet uit of je korte, lange, dunne of dikke wimpers hebt. De wimperlifting behandeling werken op elke soort wimpers. De juiste tools die bij jouw wimpers passen worden gebruikt.

Tijdens de Korean Sheet Mask behandeling maken we gebruik van een sheet mask met bijzondere ingrediënten. Denk aan ingrediënten als avocado, granaatappel, collageen en rozenwater. Deze leggen we aan op het gezicht. Vervolgens masseren we de voedende middelen in de huid.

Lash lifting kun je op jezelf toepassen, maar wij raden streng aan dat een specialist dit doet!