Brow lamination

Ontdek de perfecte manier om prachtige wenkbrauwen te verkrijgen met brow lamination in Utrecht bij Melissa Beauty. Deze behandeling voor de wenkbrauwen is een populaire keuze tussen vrouwen. Door met precisie en nauwkeurigheid te werken zorgt onze specialist ervoor dat ook de haartjes van jouw wenkbrauwen de juiste richting op wijzen. Lees verder op de pagina om meer informatie op te doen over deze geweldige behandeling, zodat jij ook kunt gaan genieten van de resultaten van de brow lift behandeling!

Brow lamination Melissa Beauty Utrecht

Wat is brow lamination?

Brow lamination, ook bekend als brow lift, is een schoonheidsbehandeling waarbij de haren van je wenkbrauwen behandeld worden. Met de behandeling krijgen je wenkbrauwhaartjes een nieuwe structuur en worden ze in de gewenste vorm geplaatst met behulp van onze speciale lotions. Het proces zorgt ervoor dat je wenkbrauwen voller, dikker en perfect gevormd lijken. Met het resultaat van brow lamination kun je tot een aantal weken lang genieten van een natuurlijke uitstraling zonder dat dagelijkse styling nodig is!

Wenkbrauwen die langer meegaan, perfect in model blijven en een vollere look zijn een aantal van de voordelen! De brow lamination behandeling is ideaal als je wilt corrigeren, verdikken of een look met meer definitie wilt creëren! Onze specialist in Utrecht biedt behandelingen die voldoen aan jouw specifieke wensen en zorgen voor prachtige wenkbrauwen die de show stelen. Ervaar zelf de magie van wenkbrauwen lamineren en boek vandaag nog je afspraak bij Melissa Beauty in Utrecht!

Hoe werkt de brow lift behandeling?

De brow lift behandeling is een effectieve manier om prachtige wenkbrauwen te verkrijgen. Wij leggen graag uit hoe dit proces in zijn werk gaat:

  1. Voorbereiding: Onze gecertificeerde specialist zorgt ervoor dat je wenkbrauwen schoon en vrij van make-up zijn voordat de behandeling begint. Dit zorgt voor een optimale hechting van de wenkbrauw lotions.
  2. Vormgeving: Samen met de specialist wordt jouw gewenste wenkbrauwvorm  besproken. In deze stap geeft de specialist ook haar advies en samen stemmen we de ideale look af die bij jouw gezicht past.
  3. Uitvoering: Vervolgens worden de haartjes van je wenkbrauwen nauwkeurig in de juiste vorm gebracht met behulp van professionele technieken. Hierbij wordt gebruikgemaakt van onze lotions die de haartjes verzachten en flexibel maken.
  4. Styling: Met een borsteltje wordt een liftend effect en een vollere look gegeven.
  5. Fixatie: Om de nieuwe vorm en positie van de wenkbrauwhaartjes te behouden, wordt een fixerende lotion aangebracht. Dit zorgt ervoor dat je wenkbrauwen gedurende langere tijd in model blijven.

Voor een brow lift in Utrecht waarbij je geweldige wenkbrauwen overhoudt die perfect bij jouw gezicht passen, kun je terecht bij onze beautysalon!

Brow lamination aftercare

We adviseren een aantal verzorgingsmaatregelen voor de brow lamination aftercare fase:

  • Vermijd water op de wenkbrauwen en gebieden eromheen voor 24 uur.
  • Vermijd direct zonlicht, sauna’s, stoomcabines en zwembaden voor 48 uur.
  • Pas op met overmatig krabben en aanraken van de wenkbrauwen voor 24 uur.
  • Vermijd huidverzorgingsproducten met een exfoliërende werking (bijv. scrubs, AHA’s, BHA’s, anti-aging producten) voor 3 dagen.

Dit advies hoort bij de brow lamination nazorg en wij adviseren dan ook streng dat je dit opvolgt na het ondergaan van de behandeling!

Hoe lang blijft brow lamination zitten?

De behandeling blijft ongeveer 6 tot 8 weken zitten, maar dit varieert natuurlijk ook van persoon tot persoon. De effecten van de brow lamination behandeling vervaagt geleidelijk, omdat de haartjes die behandeld zijn uitgroeien. Regelmatig onderhoud en het opvolgen van de nazorginstructies kunnen de levensduur van de brow lift verlengen.

Brow lamination before and after

Wij begrijpen dat je natuurlijk een brow lamination voor en na wilt zien. In deze foto’s zie je een duidelijk verschil in de wenkbrauwen van één van onze tevreden klanten! Voor de behandeling waren de haren van de wenkbrauwen nog warrig en niet heel opvallend. Na de behandeling staan de wenkbrauwen netter, strakker en voller dan ze voorheen waren. Deze wenkbrauwbehandeling is zeker een aanrader als je dit verschil in je wenkbrauwen ook wilt realiseren!

Before brow lamination Melissa Beauty

Before

After brow lamination Melissa Beauty

After

Kun je brow lamination zelf doen?

Wij raden het sterk af om zelf brow lamination uit te voeren. Om wenkbrauwen te lamineren dien je over de juiste kennis en expertise te beschikken, zodat de haartjes niet beschadigd raken. In het ergste geval kunnen de haartjes uitvallen, als de lotions niet juist gebruikt worden!

Andere wenkbrauw behandelingen in Utrecht

Naast brow lamination bieden wij bij Melissa Beauty in Utrecht ook andere populaire wenkbrauw behandelingen aan, waaronder Henna brows en powder brows. Bij Henna brows wordt natuurlijk Henna verf gebruikt om de haartjes en de huid eronder te behandelen. Powder Brows zorgen voor een zachte, poederachtige wenkbrauw look waarvan het resultaat 1 tot 3 jaar kan aanhouden. Kom je er niet uit welke wenkbrauw behandeling het meest geschikt is en past bij jouw wensen en behoeften? Neem dan contact op met onze specialist door te bellen of appen!

Combineer brow lamination en lash lift Melissa Beauty

Brow lamination in Utrecht bij Melissa Beauty

Ben je op zoek naar een specialist in brow lamination in Utrecht? Dan ben je bij Melissa Beauty aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in een aantal wimpers en wenkbrauw behandelingen, waaronder lash lifting, powder brows, Henna brows en brow lamination.

Overweeg je een brow lift behandeling? Bij Melissa Beauty komen kennis, ervaring en expertise bij elkaar om een prachtig resultaat te bieden! We voorzien je van de juiste informatie en staan altijd voor je klaar, ook als je vragen hebt in de aftercare fase! Plan je afspraak direct in of neem contact met ons op via ons contactformulier, bel ons op of stuur een App!

Brow lamination behandeling Melissa Beauty Utrecht

FAQ Brow lamination

Ja, je kunt veilig douchen met brow lamination. Na de behandeling is het echter aanbevolen om de wenkbrauwen gedurende de eerste 24 uur droog te houden, zodat de lotions volledig kunnen uitharden. Na deze periode kun je zonder problemen douchen en je dagelijkse routine volgen.

De brow lamination behandeling duurt tussen de 45 minuten en 1 uur. De behandeling bestaat uit een aantal fases die stapsgewijs uitgevoerd moeten worden.

Nee, een brow lift is niet schadelijk zolang het goed uitgevoerd wordt door een specialist die beschikt over de vereiste kennis en ervaring.

Onze andere services

Lash lifting

Powder brows

Henna Brows