Lash lifting

Mooie gekrulde wimpers krijg je niet zomaar. Lash lifting is één van de behandelingen die je gehele uitstraling kan veranderen. Als je een gesprek voert kijk je iemand in de ogen aan en wat valt dan op? Precies.. de wimpers! Het zijn één van de belangrijkste onderdelen van het gezicht waar schoonheidsbehandelingen voor zijn. Lash lifting is dan ook precies wat je nodig hebt. Na een behandeling is er een duidelijk verschil dat 6-8 weken aanhoudt.

Lash lifting ballon Melissa Beauty Utrecht

Lash lift behandeling in Utrecht

De behandeling moet natuurlijk door een gecertificeerde specialist uitgevoerd worden. Vooraf aan de behandeling is het dan ook van belang allergieën, zwangerschap en andere speciale toestanden te bespreken. De specialist kan dan gepast advies geven.

Bij de behandeling wordt er gebruik gemaakt van tape en siliconen pads. Deze worden onder het oog en op het ooglid bevestigd. Hierna worden de wimpers opgetild, zodat het ingesmeerd kan worden met de nodige lotions. Het optillen en de lotions zorgen ervoor dat de wimpers vanaf de wortel worden gelift. Zo krijgen de volledige wimpers vanaf de wortel de mooie natuurlijke krul. Natuurlijk moet de lotion inwerken op de wimpers. Dit noemen we de inwerktijd van de lotions. De lotions voeren hun nodige taken uit om het mooie eindresultaat te bereiken.

Wimperverf wordt aan het einde van de behandeling ook vaak gebruikt om de wimpers een schone nieuwe look te geven. De meest gebruikte wimperverf kleuren zijn zwarte en zwartblauw. De zwartblauwe wimperverf is een trend dat nog niet zo lang geleden is ontstaan. Het blauw in de wimperverf geeft een subtiele glans aan de wimpers wat een mooie extraatje is.

Het resultaat.. mooie volle gelifte wimpers! Je bent helemaal klaar voor dat feestje waar je heen wilt gaan!

Voordelen van wimperlifting

Lash lifting brengt vele voordelen met zich mee waar je natuurlijk ook van wilt profiteren.

Niet schadelijk en duurzaam

Het ondergaan van wimperlifting is totaal niet schadelijk. De behandeling wordt op je eigen natuurlijke wimpers uitgevoerd. Het effect blijft ook zeker 6 tot 8 weken aanhouden, waardoor je voor lange tijd verzekerd bent van mooie, gekrulde wimpers!

Gekrulde volle wimpers

De lash lift behandeling zorgt ervoor dat je wimpers een gekrulde vorm krijgen. Naast de gekrulde vorm lijken je wimpers ook langer. Dit komt doordat je wimpers uitgerekt en vervolgens ingesmeerd worden met de nodige lotions. Na de behandeling wordt zichtbaar de volle potentie van je wimpers gebruikt!

Geschikt voor alle wimpers

Ongeacht de soort van je wimpers is een lash lift behandeling geschikt. Voor deze soort behandeling maakt het niet uit of je lange, korte, dikke of dunne wimpers hebt. Daar hoef je je dus geen zorgen over te maken.

Resultaat na lash lifting

Een totaal nieuwe uitstraling na het wimperliften. Een prachtige krul voor jouw wimpers. Bekijk het verschil dat optreedt na een lash lift behandeling.

Je kunt meer uit je wimpers halen door een wimperlifting behandeling te ondergaan. Na deze behandeling zie je al direct het verschil met voorheen.

Je kunt zelf bepalen hoe heftig je de krul wilt hebben. Indien je een subtiele verandering en uitstraling wilt hebben, kun je kiezen voor een wat kalmere krul. Daarentegen kun je ook gaan voor een heftige krul die goed opvalt.

De resultaten houden ook nog eens 6 tot 8 weken aan!

Lash lifting is één van de meest populaire schoonheidsbehandelingen voor het gezicht. Dit komt onder andere door de geweldige resultaten dat het oplevert.

Melissa is een gecertifieerde specialist en zal daarom dan ook rekening houden met jouw wensen. Hiernaast heeft ze natuurlijk de nodige kennis over allergieën, soorten wimpers en het gebruik van de juiste producten.

De uitvoering van een wimperlift behandeling door een specialist is erg belangrijk, omdat zij de behandelmethode zich eigen heeft gemaakt.

Lees de FAQ of neem contact met ons op voor vragen. Stuur daarvoor een app of bel Melissa op! Je kunt ook zelf direct een afspraak inplannen!

Voor een lash lift in Utrecht kun je bij Melissa Beauty terecht om de best mogelijke resultaten te krijgen!

Melissa Beauty Utrecht Lash Lift Resultaat 8
Melissa Beauty Utrecht Lash Lift Resultaat 7
Melissa Beauty Utrecht Lash Lift Resultaat
Melissa Beauty Utrecht Lash Lift Resultaat 6

Lash lift in Utrecht bij Melissa Beauty

Ben je op zoek naar een specialist in Lash lifting in Utrecht? Dan ben je bij Melissa Beauty aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in een aantal wimpers en wenkbrauw behandelingen, waaronder lash lifting, brow lamination en Henna Brows behandelingen.

Overweeg je een wimperlift behandeling? Bij Melissa Beauty ben je verzekerd van een nauwkeurige uitvoering en perfecte nazorg van de behandeling. We voorzien je van de juiste informatie en staan altijd voor je klaar. Plan je afspraak direct in of neem contact met ons op via ons contactformulier, bel ons op of stuur een App. Onze specialisten staan graag voor je klaar!

Onze andere services

Brow lamination

Powder brows

Henna Brows