Werkwijze: Lash lifting

Bekijk de stappen van onze werkwijze bij het uitvoeren van de lash lifting behandelingen.

Tapen en plakken voor lash lifting

1. Tapen en Plakken

De wimpers worden gereinigd en makeup resten worden verwijderd. Het oog word afgeplakt met tape & de siliconen pads worden bevestigd op het ooglid.

2. Wimpers tillen

De natuurlijke wimpers worden met behulp van de lash lifting tool opgetild en met het bond bevestigd.

Wimpers tillen Melissa Beauty
Lotion insmeren Melissa Beauty

3. Lotion insmeren

De lotion word ingesmeerd op de wimpers. Dit zorgt ervoor dat de wimpers een natuurlijke krul krijgen en ‘gelift’ worden.

4. Lotion intrekken

De lotion trekt in en de wimpers krijgen een natuurlijke krul.

Lotion intrekken Melissa Beauty
Wimpers verven Melissa Beauty

5. Wimpers verven

Om de behandeling compleet te maken worden de wimpers geverfd dit zorgt ervoor dat de ogen een stralende look krijgen. Deze stap is optioneel, maar sterk aangeraden.

6. Wimper verf laten intrekken

Door het verven van de natuurlijke wimpers kun je gedag zeggen tegen je mascara,. Prachtige wimpers die zijn ‘gelift’ met een mooie krul erin en een gloednieuwe uitstraling.

Wimper verf laten intrekken Melissa Beauty
Resultaat lash lifting Melissa Beauty

Finish

Na de behandeling is er een duidelijk en opvallend verschil ten opzichte van het begin.

Resultaat

One eye lash lift beforeOne eye lash lift after

FAQ

Bekijk onze veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Stel je vraag dan direct aan ons via het contactformulier, WhatsApp of bel ons op!

Het resultaat van lash lifting zou na uitvoering 6 tot 8 weken moeten aanhouden. Het hangt natuurlijk af van hoe er met de wimpers omgegaan is in die periode. Als je er veel aan hebt gezeten, dan kan het effect iets eerder dan 6 weken afnemen. In ons blogartikel vertellen we meer over de duur van het lash lifting resultaat.

Bij de lash lifting behandeling wordt er gebruik gemaakt van pads. Deze kunnen van siliconen zijn. Om die reden is het belangrijk altijd je allergieën aan te geven voordat de behandeling wordt uitgevoerd! Er kan dan rekening gehouden worden met je allergieën. Speciaal voor jou hebben we een blog over lash lifting en allergieën!

Lash lifting is zeker niet schadelijk als het door een gecertificeerde specialist wordt uitgevoerd. De behandeling wordt op de natuurlijke wimpers uitgevoerd, zonder het aanbrengen van nep wimpers. Door de natuurlijke wimpers mooi te krullen en de nodige lotions in te laten werken wordt het resultaat van mooie wimpers bereikt. Lees meer over of lash lifting schadelijk is.

Het maakt niet uit of je korte, lange, dunne of dikke wimpers hebt. De wimperlifting behandeling werken op elke soort wimpers. De juiste tools die bij jouw wimpers passen worden gebruikt.

Tijdens de Korean Sheet Mask behandeling maken we gebruik van een sheet mask met bijzondere ingrediënten. Denk aan ingrediënten als avocado, granaatappel, collageen en rozenwater. Deze leggen we aan op het gezicht. Vervolgens masseren we de voedende middelen in de huid.

Lash lifting kun je op jezelf toepassen, maar wij raden streng aan dat een specialist dit doet!