PMU Utrecht

Voor PMU behandelingen in Utrecht kun je bij Melissa Beauty terecht! Melissa is een gecertificeerde PMU specialist die alle ins en outs kent. Met haar expertise kan ze jou advies geven over de behandeling die het beste bij jou en je wensen past. Bekijk de verschillende PMU behandelingen en boek je gratis intakegesprek om van gepast advies voorzien te worden!

PMU Lippen

Powder brows

Wat is PMU?

PMU staat voor Permanente Make-Up en is een techniek waarbij kleurpigmenten in de bovenste huidlaag worden aangebracht. Het doel hiervan is het creëren van een blijvende make-up look voor onder andere de wenkbrauwen en lippen. Deze PMU behandelingen worden ook wel Powder Brows en PMU Lippen genoemd.

Permanente Make-Up voor wenkbrauwen

Permanente Make-Up (PMU) voor de wenkbrauwen is een cosmetische procedure waarbij pigment in de bovenste lagen van de huid wordt aangebracht om een langdurige wenkbrauw look te creëren. Bij deze behandeling wordt met behulp van een speciale techniek pigment in de huid aangebracht, waardoor een poederachtige look ontstaat. PMU voor wenkbrauwen is ideaal voor het verbeteren van vorm, dichtheid en definitie, waardoor een zorgvuldig gestileerde uitstraling ontstaat zonder dagelijkse make-up vereisten. Het resultaat is een natuurlijke en langdurige wenkbrauwverbetering.

(Momenteel bieden we deze behandeling niet aan bij Melissa Beauty)

Permanente Make-Up voor lippen

Permanente Make-Up (PMU) voor lippen is een cosmetische techniek waarbij pigment in de lippen wordt ingebracht om een langdurige make-up look voor de lippen te creëren. Deze procedure wordt ook wel Lip Pigmentatie genoemd en wordt toegepast om de natuurlijke lipcontour te verbeteren, de lipkleur te intensiveren of ongelijkheden in de lipvorm te corrigeren. PMU voor lippen biedt een duurzame oplossing voor een mooie en goed gedefinieerde look. Het resultaat is een langdurige en natuurlijke verbetering van de lippen.

(Deze behandeling bieden we wel aan bij Melissa Beauty)

PMU in Utrecht bij Melissa Beauty

Ben je op zoek naar de beste PMU specialist voor de lippen in Utrecht? Dan ben je bij Melissa Beauty aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd en gecertificeerd in verschillende PMU Lip behandelingen:

Overweeg je een PMU behandeling, maar wil je eerst meer informatie of advies ontvangen? Boek dan je gratis intakegesprek in! Bij Melissa Beauty ben je verzekerd van gepast advies, een nauwkeurige uitvoering en perfecte nazorg van de PMU behandeling. We voorzien je van de juiste informatie en staan altijd voor je klaar. Plan je afspraak direct in of neem contact met ons op via e-mail, door ons te bellen of een App te sturen! Onze PMU specialist staat graag voor je klaar!

FAQ PMU

PMU staat voor Permanente Make-Up en is een cosmetische techniek waarbij kleurpigmenten in de huidlaag worden gebracht met een PMU-apparaat. Het zijn eigenlijk semi-permanente make-up behandelingen en daarom zal PMU door factoren van buitenaf door de jaren heen ook vervagen. Bijwerken kun je door middel van een Touch-Up behandeling.

Lip Pigmentatie blijft gemiddeld tussen de 1 tot 5 jaar zitten. Dit hangt onder andere af van de soort behandeling, het huidtype en de gekozen kleur.
PMU vervaagt door de jaren heen en hierdoor zal het pigmenteren van de lippen ook bijgewerkt moeten worden. Door middel van een goede PMU nazorg kan de vervaging vertraagd worden.

Wanneer een PMU specialist niet genoeg ervaring heeft dan kan de PMU behandeling verkeerd uitgevoerd worden. De PMU kan dan bijvoorbeeld te diep in de huid geplaatst worden.

PMU behandelingen worden over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. Bij PMU Lippen wordt ook nog eens een verdovende crème gebruikt.

Permanente Make-Up is niet permanent, maar semi-permanent. Omdat de behandeling lang aanhoudt (1 tot 5 jaar) wordt de term PMU gebruikt.