PMU Lippen

Op zoek naar Lip Pigmentatie behandelingen in Utrecht? Bij Melissa Beauty kun je terecht voor deze populaire behandelingen om PMU Lippen te verkrijgen. De PMU specialist zorgt voor perfect gevormde en gekleurde, natuurlijk uitziende lippen die jaren meegaan. Hierbij krijg je gepast advies tijdens het (online) intakegesprek, een nauwkeurige uitvoering en hulp en informatie over de perfecte nazorg voor de Permanente Make-Up Lippen. Op deze pagina leggen we meer uit over het pigmenteren van de lippen. Worden niet al je vragen beantwoord? Boek je gratis (online) intakegesprek in om van gepast advies voorzien te worden! Je kunt ons ook bellen of Appen voor al je vragen, zodat ook jij van perfecte lippen kunt genieten!

Lip Blush

Full Lips

Soft Lips

Ombre Lips

Lip Enlightenment

Wat zijn PMU lippen?

PMU Lippen worden verkregen door middel van het aanbrengen van kleurpigmenten in de lippen. Deze cosmetische behandeling wordt ook wel PMU Lips of Lip Pigmentatie genoemd. Hiermee wordt een blijvende make-up uitstraling waargemaakt.

De behandeling heeft onder andere de volgende doelen:

PMU voor lippen biedt een duurzame oplossing voor een mooie en goed gedefinieerde look. Het eindresultaat is dan ook een natuurlijke en goed gedefinieerde liplook.

PMU Lip - Burcu - Before
PMU Lip - Burcu - After Glossy Finish

Voor wie zijn PMU lippen bedoeld?

Wil je je lippen pigmenteren, maar ben je er niet zeker van of dit iets voor jou is? De behandeling is onder andere bedoeld voor degene die de volgende soort lippen heeft of verbeteringen wilt toepassen:

Soorten PMU lip behandelingen

Wij voeren de volgende PMU Lip behandelingen uit. Op basis van het resultaat dat jij wilt behalen, zullen we je een behandeling aanbevelen tijdens het intakegesprek. Of je nou een volle make-up liplook of juist een natuurlijke liplook wilt, wij kennen de verschillende technieken om dit aan te brengen! Zo zul jij van het resultaat gaan genieten die jij voor ogen hebt!

Lip Blush

Full Lips

Soft Lips

Ombre Lips

Lip Enlightenment

Hoe worden PMU lippen aangebracht?

Door middel van een PMU-apparaat worden de kleurpigmenten in de lippen gebracht. Dit apparaat heeft diverse naald koppen die we tijdens de behandeling gebruiken om de PMU lip te realiseren.

Zijn PMU lippen pijnlijk?

PMU Lippen verkrijgen wordt over het algemeen als niet pijnlijk ervaren. Voor de behandeling wordt een verdovende crème op de lippen gesmeerd, waardoor het PMU-apparaat nog minder gevoeld wordt. Tijdens de behandeling smeren we de crème nog 1 tot 3 keer aan om het verdovende effect te behouden. Natuurlijk is onze gecertificeerde specialist ook getraind om de behandeling zo zacht en efficiënt mogelijk uit te voeren. Het is normaal om een lichte druk te voelen, maar over het algemeen wordt de behandeling als goed verdraagzaam ervaren.

Hoe ziet de lip behandeling eruit - Melissa Beauty Utrecht
Hoe ziet de PMU Lip behandeling eruit - Melissa Beauty Utrecht

Hoelang blijven PMU lippen zitten?

Met een goede nazorg blijven de lippen de PMU ongeveer 2 tot 5 jaar mooi behouden. Na de behandeling kun je dus jaren genieten van het mooie resultaat. Belangrijk is wel dat je ons advies voor de nazorg goed naleeft!

Hoe verzorg je PMU lippen?

Om voor langere tijd mooie permanente lippen te behouden, dien je ons advies voor de nazorg van PMU Lippen goed na te leven. Hier lees je onder andere hoe je de lippen kunt reinigen in de dagen en weken na de behandeling.

Wat mag niet na PMU lippen?

Om de genezing van PMU Lippen optimaal te laten verlopen, dien je ons advies voor de genezing van de lippen te volgen. Hier lees je onder andere dat je niet mag trekken aan de korstjes die in de eerste paar dagen ontstaan en dat je de lippen niet moet blootstellen aan de zon. Alle do’s en don’ts zijn in ons advies opgenomen!

Voordelen en nadelen PMU lippen

Je kunt voor de populaire PMU-behandeling powder brows in Utrecht terecht bij Melissa Beauty. Bij deze behandeling worden jouw wenkbrauwen opgevuld met kleine puntjes, wat zorgt voor een poedereffect. Hieronder vind je een stap-voor-stap uitleg van de powder brows behandeling:

Permanente Make-Up Lippen bieden een aantal voordelen en nadelen. Hier worden enkele van de belangrijkste voordelen benoemd:

  • Verbeterde lip definitie: PMU verbetert de lipcontour, waardoor een goed gedefinieerde en symmetrische lipvorm ontstaat.
  • Zelfvertrouwen: Het kan het zelfvertrouwen vergroten door een natuurlijke en verzorgde uitstraling te geven aan de lippen.
  • Langdurige resultaten: PMU lippen bieden een langdurige make-up oplossing, waardoor dagelijkse toepassing van lippenstift overbodig wordt.
  • Tijdsbesparing: Het elimineert de noodzaak van dagelijkse lip make-up routine, wat handig is voor mensen met een drukke levensstijl.

Natuurlijk heeft alles zijn voor- en nadelen. Hier worden enkele van de belangrijkste nadelen van PMU Lippen benoemd:

  • Initiële kosten: De procedure kan initieel duurder zijn in vergelijking met regelmatige lippenstift.
  • Herstelperiode: Na de behandeling kan er een korte herstelperiode zijn met mogelijke bijwerkingen zoals korstjes of roodheid.
  • Vervaging na verloop van tijd: Hoewel het langdurig is, kan het pigment na verloop van tijd vervagen, waardoor Toch-Up sessies nodig zijn.
  • Permanente beslissing: Aangezien het een (semi-)permanente procedure is, moet je zorgvuldig overwegen of je de look voor een lange termijn wilt behouden.
  • Pijn en ongemak: Sommige mensen ervaren ongemak tijdens de procedure, ondanks het gebruik van verdovende crèmes.

Weeg de voor- en nadelen tegen elkaar af. Kom je er niet helemaal uit? Boek dan een gratis intakegesprek in, zodat je van gepast advies en informatie voorzien kan worden door onze PMU specialist.

PMU lippen: voor en na

Lees meer over lip pigmentatie ervaringen en bekijk hieronder een prachtig resultaat van Lip Pigmentatie voor en na de behandeling:

Voor Lip Pigmentatie - Melissa Beauty Utrecht
Na Lip Pigmentatie - Melissa Beauty Utrecht

PMU Lippen in Utrecht bij Melissa Beauty

Wil je PMU Lippen in Utrecht verkrijgen? Dan ben je bij Melissa Beauty aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd en gecertificeerd in het pigmenteren van de lippen met verschillende technieken. Wij bieden dan ook de volgende behandelingen aan om Permanente Make-Up Lippen te realiseren:

Overweeg je PMU Lippen, maar wil je eerst meer informatie of advies ontvangen? Boek dan je gratis (online) intakegesprek in! Bij Melissa Beauty ben je verzekerd van gepast advies, een nauwkeurige uitvoering en perfecte nazorg van de PMU Lip behandeling. We voorzien je van de juiste informatie en staan altijd voor je klaar. Plan je afspraak direct in of neem contact met ons op via e-mail, door ons te bellen of een App te sturen! Onze PMU specialist staat graag voor je klaar!

FAQ PMU Lippen

Lip Pigmentatie is een Permanente Make-Up techniek waarbij pigment in de lippen wordt ingebracht voor een langdurige en verbeterde lipkleur en -contour. Deze behandeling wordt ook wel PMU Lippen of PMU Lips genoemd.

Welke Lip Pigmentatie kleuren we gebruiken hangt af van jouw huidtype, wensen en ons advies.

Het pigmenteren van de lippen wordt niet als pijnlijk ervaren. De verdovende crème die wordt gebruikt vermindert het gevoel, maar compleet gevoelloos zal de behandeling niet zijn.

Na PMU Lippen kan de genezing tot 6 weken duren. De Touch-Up behandeling is na 6-8 weken mogelijk.

De duur van de zwelling van de Permanente Make-Up Lippen varieert meestal van 36 tot 48 uur. Een goede nazorg vermindert het ongemak en versnelt herstel.

Korstjes na PMU blijven doorgaans enkele dagen zitten, meestal 5 tot 7 dagen, afhankelijk van de individuele respons op de genezing en nazorg.

Er wordt geadviseerd om na lip PMU de eerste 3 dagen niet te zoenen en intiem contact met de lippen te vermijden. Zo zal het genezingsproces niet verstoord worden.

Het eindresultaat van de behandeling is vaak pas na 6-8 weken te zien. De nabehandeling voor de PMU Lippen is bedoeld om het uiteindelijke resultaat te behalen.

De prijs voor PMU Lippen varieert van salon tot salon. Bekijk onze actuele PMU prijzen!