Full Lips

Op zoek naar een Full Lips behandeling in Utrecht? Bij Melissa Beauty kun je terecht voor deze populaire behandeling. Wil je vollere lippen met een ingekleurd lippenstift effect? Dan is deze behandeling iets voor jou! Onze PMU specialist zorgt voor perfecte lippen met volume en symmetrie die jaren meegaan. Hierbij krijg je gepast advies tijdens het intakegesprek, een nauwkeurige uitvoering en hulp en informatie over de perfecte Full Lips nazorg. Op deze pagina leggen we meer uit over deze behandeling. Worden niet al je vragen beantwoord? Boek jouw gratis intakegesprek in om van gepast advies voorzien te worden! Je kunt ons ook bellen of Appen voor al je vragen, zodat ook jij van perfecte, volle lippen kunt genieten!

Full Lips - Melissa Beauty Utrecht

Wat is Full Lips?

Met de PMU Full Lips behandeling krijgen de lippen een vollere en goed gedefinieerde uitstraling. Met deze behandeling zorgen we ervoor dat er na het genezingsproces zoveel mogelijk kleurpigment overblijft in de lippen. Hierdoor kunnen de lippen een egale en sterke kleur behouden. Met deze behandeling wordt de lipcontour gedefinieerd en de lippen gaan echt voller lijken, omdat de kleur en vorm sterk benadrukt wordt.

Voor wie is de Full Lips behandeling bedoeld?

De Full Lips behandeling is ondere andere bedoeld voor degene die de volgende soort lippen heeft of verbeteringen wilt toepassen:

 • Asymmetrische lippen corrigeren: wanneer de linker- of rechterkant van je onder- of bovenlip minder breed is dan de andere kant, dan kun je met deze behandeling voor symmetrie zorgen
 • Bleke lippen kleur geven: geeft bleke lippen een meer intense kleur
 • Lipcontour verbeteren: de lipcontour krijgt middels deze behandeling meer definitie
 • Smalle/kleine lippen: de illusie van vollere lippen wordt gecreëerd
 • Iedereen die een vollere liplook verkiest: indien je een meer opvallende en volle lip uitstraling wilt

Hiernaast zijn er natuurlijk ook tal van andere redenen om volle lippen met deze PMU behandeling te realiseren. Ben je er niet zeker van of deze behandeling voor jou is? Boek een gratis intakegesprek om van gepast advies te worden voorzien!

Kleine lippen voller maken met PMU Lip behandeling - Melissa Beauty Utrecht

Hoe ziet de Full Lips behandeling eruit?

Hieronder vind je een stap-voor-stap uitleg van de Full Lips behandeling:

 1. Intakegesprek: Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we jouw wensen en verwachtingen en wordt je door de PMU specialist ook van gepast advies voorzien. We bekijken samen wat het beste bij jouw gezicht zal passen qua PMU Lip behandeling, lipkleur en meer. Boek jouw gratis intakegesprek!
 2. Kleurkeuze: Indien je na het intakegesprek de behandeling wilt uitvoeren, dan gaan we samen de geschikte kleur voor de Full Lips PMU behandeling kiezen. Hierbij houden we rekening met je natuurlijke lipkleur en het gewenste resultaat. Naast je lip brengen we een aantal kleuren aan, zodat je de kleuren kunt zien voordat een keuze wordt gemaakt.
 3. Voorbereiding: Een verdovende crème wordt aangebracht op je lippen. Dit minimaliseert het ongemak.
 4. Lipvorm bepalen: De lipcontour en vorm worden nauwkeurig gemarkeerd, zodat de specialist en jij samen overeen kunnen stemmen over de uiteindelijke lipvorm.
 5. Behandeling: De specialist brengt de kleurpigmenten aan met behulp van het PMU-apparaat. De kleur wordt gelijkmatig over de lippen verspreid.
 6. Nazorginstructies: Je ontvangt instructies voor de nazorg, zoals het vermijden van vocht, zonlicht en bepaalde producten tijdens de genezingsperiode.
 7. Genezing: De komende weken kunnen er korstjes ontstaan die vanzelf verdwijnen.
 8. Touch-Up behandeling: Na 6-8 weken kom je terug voor een nabehandeling. Dit resulteert vervolgens in het uiteindelijke resultaat.
Hoe ziet de lip behandeling eruit - Melissa Beauty Utrecht

Welke Full Lips kleuren zijn er?

Lippen semi-permanent laten kleuren - Melissa Beauty Utrecht

Met deze behandeling worden de lippen volledig ingekleurd om zo een lippenstift effect te creëren. Het is belangrijk dat je een lipkleur kiest waar je naartoe wilt gaan. Over het algemeen wordt een volle, rode kleur gekozen, maar de volgende Full Lips kleuren zijn mogelijk:

 • Fel roze
 • Licht roze
 • Donker roze
 • Rood roze
 • Donker rood
 • Perzik
 • Framboos

Weet je niet voor welke kleur je wilt gaan? Bij het intakegesprek en voor de behandeling kun je voorbeeldfoto’s laten zien met het resultaat waar je naartoe wilt werken met je lippen.

Hoe lang blijft Full Lips zitten?

Het resultaat van de Full Lips behandeling houdt over het algemeen 2 tot 5 jaar mooi aan. Factoren zoals huidtype, levensstijl en het volgen van ons nazorgadvies spelen allemaal een rol. Periodiek kunnen Touch-Up behandelingen worden uitgevoerd om de intensiteit en vorm bij te werken. Uiteindelijk geniet je jarenlang van mooie, volle, gekleurde lippen!

Full Lips Resultaat - Melissa Beauty Utrecht

Nazorg Full Lips PMU

Nazorg Lip Pigmentatie behandeling - Melissa Beauty Utrecht

Om voor langere tijd van Full Lips PMU Lippen te genieten, dien je ons advies voor de nazorg van Full Lips goed na te leven. Hier lees je onder andere hoe je de lippen kunt reinigen in de dagen en weken na de behandeling.

Wat mag niet na een Full Lips behandeling?

Om de genezing van Full Lips optimaal te laten verlopen, dien je ons advies voor de genezing van de lippen te volgen. Hierin staat onder andere het advies over het omgaan met de korstjes die in de eerste paar dagen ontstaan en de blootstelling van de lippen aan de zon. Alle do’s en don’ts zijn in ons advies opgenomen!

Wat mag niet na Lip Pigmentatie behandeling - Melissa Beauty Utrecht

Voordelen en nadelen van Full Lips

De Full Lips behandeling biedt een aantal voordelen en nadelen. Hier worden enkele van de belangrijkste voordelen benoemd:

 • Vollere uitstraling: Geeft de lippen een vollere en jeugdige uitstraling zonder dagelijkse toepassing van lip make-up.
 • Symmetrie en balans: Corrigeert asymmetrie en verbetert de algemene balans van de lipvorm.
 • Zelfvertrouwen: Full Lips zorgen voor een verbeterde liplook wat het zelfvertrouwen vergroten kan vergroten.
 • Langdurige resultaten: Het blijft doorgaans 2 tot 5 jaar zitten en biedt dus een langdurige make-up oplossing.

Natuurlijk heeft alles zijn voor- en nadelen. Hier worden enkele van de belangrijkste nadelen van Full Lips benoemd:

 • Initiële kosten: De procedure kan initieel duurder zijn in vergelijking met regelmatige lippenstift.
 • Nazorg vereist: Vereist nazorg om optimale genezing en kleurbehoud te waarborgen.
 • Vervaging na verloop van tijd: De kleur kan vervagen na verloop van tijd, waardoor Touch-Up behandelingen nodig zijn.
 • Permanente beslissing: Hoewel de behandeling als semi-permanent wordt beschouwd, is het belangrijk om te overwegen dat de kleur niet volledig kan worden verwijderd zonder extra behandelingen.

Weeg de voor- en nadelen tegen elkaar af. Kom je er niet helemaal uit? Boek dan een gratis intakegesprek in, zodat je van gepast advies en informatie voorzien kan worden door onze PMU specialist.

Full Lips: voor en na

Lees meer over Full Lips ervaringen en bekijk hieronder een prachtig resultaat van Full Lips voor en na de behandeling:

Full Lips Voor en Na - Melissa Beauty Utrecht

Full Lips in Utrecht bij Melissa Beauty

Wil je Full Lips in Utrecht laten uitvoeren? Dan ben je bij Melissa Beauty aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd en gecertificeerd in het pigmenteren van de lippen met verschillende technieken. Wij bieden naast de Full Lips behandeling dan ook de volgende behandelingen aan om PMU Lippen te realiseren:

Overweeg je de Full Lips Permanente Make-Up behandeling, maar wil je eerst meer informatie of advies ontvangen? Boek dan je gratis intakegesprek in! Bij Melissa Beauty ben je verzekerd van gepast advies, een nauwkeurige uitvoering en perfecte nazorg van de behandeling. We voorzien je van de juiste informatie en staan altijd voor je klaar. Plan je afspraak direct in of neem contact met ons op via e-mail, door ons te bellen of een App te sturen! Onze PMU specialist staat graag voor je klaar!

FAQ Full Lips

Full Lips behandelingen duren 2 tot 3 uur inclusief voorbereiding, behandeling en bespreking van nazorginstructies.

De prijs voor Full Lips varieert van salon tot salon. Bekijk onze actuele PMU prijzen!

Hoewel ieders pijngrens verschilt, wordt Full Lips PMU over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. Voor en tijdens de behandeling wordt een verdovende crème gebruikt wat het gevoel vermindert, maar compleet gevoelloos zal de behandeling niet zijn.