(Soft) Ombre Lips

Op zoek naar een (Soft) Ombre Lips behandeling in Utrecht? Bij Melissa Beauty kun je terecht voor deze populaire behandeling. Deze behandeling geeft een nog zachtere en natuurlijke kleur aan de lippen dan de Lip Blush behandeling. Onze PMU specialist zorgt voor perfect gevormde en gekleurde, natuurlijk uitziende lippen die jaren meegaan. Hierbij krijg je gepast advies tijdens het intakegesprek, een nauwkeurige uitvoering en advies en informatie over de perfecte Ombre Lippen nazorg. Op deze pagina leggen we meer uit over deze behandeling. Worden niet al je vragen beantwoord? Boek jouw gratis intakegesprek in om van gepast advies voorzien te worden! Je kunt ons ook bellen of Appen voor al je vragen, zodat ook jij van perfecte lippen kunt genieten!

Soft Ombre Lippen - Melissa Beauty Utrecht

Wat is Ombre Lips?

Ombre Lippen hebben een geleidelijke overgang van kleuren op de lippen. Van de randen naar binnen toe wordt de kleur van de lippen steeds lichter. Met deze techniek wordt het natuurlijke verloop van de lipkleur nagebootst. De behandeling is op verschillende manieren toe te passen, waarbij jouw voorkeur ook leidend is. Uiteindelijk wordt een verfijnde, vervaagde overgang voor een natuurlijke uitstraling bereikt.

Voor wie is de Ombre Lippen behandeling bedoeld?

Ombre Lippen is net zoals de Lip Blush behandeling ondere andere bedoeld voor degene die de volgende soort lippen heeft of verbeteringen wilt toepassen:

 • Asymmetrische lippen corrigeren: wanneer de linker- of rechterkant van je onder- of bovenlip minder breed is dan de andere kant, dan kun je met deze behandeling voor symmetrie zorgen
 • Bleke lippen kleur geven: geeft bleke lippen meer kleur, zodat ze een natuurlijke roze lipkleur krijgen
 • Lipcontour verbeteren: de lipcontour krijgt middels deze behandeling meer definitie
 • Smalle/kleine lippen: de illusie van vollere lippen wordt gecreëerd
 • Lippen natuurlijk voller maken: met onze natuurlijke kleurpigmenten maak je je lippen op een natuurlijke wijze voller

Hiernaast zijn er natuurlijk ook tal van andere redenen om de behandeling te ondergaan. De afweging om voor de (Soft) Ombre Lippen te kiezen in plaats van de Lip Blush zit ‘m vaak in de natuurlijke overgang van buiten naar binnen die je wilt terugzien in je lippen.

Kleine lippen voller maken met PMU Lip behandeling - Melissa Beauty Utrecht

Hoe ziet de Ombre Lips behandeling eruit?

Hieronder vind je een stap-voor-stap uitleg van de PMU Ombre Lips behandeling:

 1. Intakegesprek: Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we jouw wensen en verwachtingen en wordt je door de PMU specialist ook van gepast advies voorzien. We bekijken samen wat het beste bij jouw gezicht zal passen qua PMU Lip behandeling, lipkleur en meer. Boek jouw gratis intakegesprek!
 2. Kleurkeuze: Indien je na het intakegesprek de behandeling wilt uitvoeren, dan gaan we samen de geschikte kleur voor de (Soft) Ombre Lips kiezen. Hierbij houden we rekening met je natuurlijke lipkleur en het gewenste resultaat. Naast je lip brengen we een aantal kleuren aan, zodat je de kleuren kunt zien voordat een keuze wordt gemaakt.
 3. Voorbereiding: Een verdovende crème wordt aangebracht op je lippen. Dit minimaliseert het ongemak.
 4. Lipvorm bepalen: De lipcontour en vorm worden nauwkeurig gemarkeerd, zodat de specialist en jij samen overeen kunnen stemmen over de uiteindelijke lipvorm.
 5. Behandeling: De specialist brengt de kleurpigmenten aan met behulp van het PMU-apparaat. De kleur wordt gelijkmatig over de lippen verspreid.
 6. Nazorginstructies: Je ontvangt instructies voor de nazorg, zoals het vermijden van vocht, zonlicht en bepaalde producten tijdens de genezingsperiode.
 7. Genezing: De komende weken kunnen er korstjes ontstaan die vanzelf verdwijnen.
 8. Touch-Up behandeling: Na 6-8 weken kom je terug voor een nabehandeling. Dit resulteert vervolgens in het uiteindelijke resultaat.
Hoe ziet de lip behandeling eruit - Melissa Beauty Utrecht

Welke Ombre Lips kleuren zijn er?

Lip Kleurpigmenten - Melissa Beauty Utrecht

Het is belangrijk dat je een lipkleur kiest waar je naartoe wilt gaan. De volgende kleuren zijn mogelijk voor de Ombre Lips:

 • Fel roze
 • Licht roze
 • Donker roze
 • Rood roze
 • Donker rood
 • Perzik
 • Framboos

Weet je niet voor welke kleur je wilt gaan? Bij het intakegesprek en voor de behandeling kun je voorbeeldfoto’s laten zien met het resultaat waar je naartoe wilt werken met je lippen.

Hoe lang blijft Soft Ombre Lips zitten?

Het resultaat van Ombre Lippen houdt over het algemeen 2 tot 5 jaar mooi aan. Hierbij spelen factoren zoals huidtype, levensstijl en het volgen van het nazorgadvies allemaal een rol. Touch-Up behandelingen kunnen periodiek worden uitgevoerd om de intensiteit en vorm te behouden. Uiteindelijk kun je dus jaren genieten van het mooie resultaat.

Hoelang blijft PMU zitten - Melissa Beauty Utrecht

Nazorg Soft Ombre Lips

Nazorg Lip Pigmentatie behandeling - Melissa Beauty Utrecht

Om de (Soft) Ombre Lips voor langere tijd te behouden, dien je ons advies voor de nazorg van Ombre Lippen goed na te leven. Hier lees je onder andere hoe je de lippen kunt reinigen in de dagen en weken na de behandeling.

Wat mag niet na een Soft Ombre Lips behandeling?

Om de genezing van Ombre Lips optimaal te laten verlopen, dien je ons advies voor de genezing van de lippen te volgen. Hier lees je onder andere dat je niet mag trekken aan de korstjes die in de eerste paar dagen ontstaan en dat je de lippen niet moet blootstellen aan de zon. Alle do’s en don’ts zijn in ons advies opgenomen!

Wat mag niet na Lip Pigmentatie behandeling - Melissa Beauty Utrecht

Voordelen en nadelen van Ombre Lippen

Ombre Lippen bieden een aantal voordelen en nadelen. Hier worden enkele van de belangrijkste voordelen benoemd:

 • Natuurlijke uitstraling: Ombre Lips geven een subtiele en natuurlijke kleur met overgang, waardoor de lippen er natuurlijk verbeterd uitzien.
 • Verbeterde lip definitie: Het verbetert de lipcontour, waardoor een goed gedefinieerde en symmetrische lipvorm ontstaat.
 • Mogelijkheid tot aanpasbaarheid: De techniek is aanpasbaar aan jouw voorkeuren. Je kunt gaan voor een kleurcontrast van subtiel tot aan opvallend.
 • Zelfvertrouwen: Het kan het zelfvertrouwen vergroten door een natuurlijke en verzorgde uitstraling te geven aan de lippen.
 • Langdurige resultaten: Ombre Lippen blijven doorgaans 2 tot 5 jaar zitten en bieden dus een langdurige make-up oplossing, waardoor dagelijkse toepassing van lippenstift overbodig wordt.
 • Minder Touch-Up behandelingen nodig: Deze lippen zijn minder gevoelig voor vervaging, waardoor je dan ook minder snel een Touch-Up behandeling nog hebt.

Natuurlijk heeft alles zijn voor- en nadelen. Hier worden enkele van de belangrijkste nadelen van (Soft) Ombre Lippen benoemd:

 • Initiële kosten: De procedure kan initieel duurder zijn in vergelijking met regelmatige lippenstift.
 • Nazorg vereist: Voor optimale genezing en het behoud van de kleur is nazorg vereist.
 • Initiële donkerheid: Direct na de behandeling kunnen de lippen er wat donkerder uitzien dan het uiteindelijke resultaat, wat voor sommigen even wennen kan zijn.

Weeg de voor- en nadelen tegen elkaar af. Kom je er niet helemaal uit? Boek dan een gratis intakegesprek in, zodat je van gepast advies en informatie voorzien kan worden door onze PMU specialist.

Soft Ombre Lips: voor en na

Lees meer over Ombre Lip ervaringen en bekijk hieronder een prachtig resultaat van Ombre Lippen voor en na de behandeling:

Soft Ombre Lippen Voor en Na - Melissa Beauty Utrecht

Soft Ombre Lips in Utrecht bij Melissa Beauty

Wil je (Soft) Ombre Lips in Utrecht laten uitvoeren? Dan ben je bij Melissa Beauty aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd en gecertificeerd in het pigmenteren van de lippen met verschillende technieken. Wij bieden naast de Ombre Lippen behandeling dan ook de volgende behandelingen aan om PMU Lippen te realiseren:

Overweeg je de Ombre Lip Permanente Make-Up behandeling, maar wil je eerst meer informatie of advies ontvangen? Boek dan je gratis intakegesprek in! Bij Melissa Beauty ben je verzekerd van gepast advies, een nauwkeurige uitvoering en perfecte nazorg van de behandeling. We voorzien je van de juiste informatie en staan altijd voor je klaar. Plan je afspraak direct in of neem contact met ons op via e-mail, door ons te bellen of een App te sturen! Onze PMU specialist staat graag voor je klaar!

FAQ Soft Ombre Lippen

Een (Soft) Ombre Lips behandeling duurt 2 tot 3 uur inclusief voorbereiding, behandeling en bespreking van nazorginstructies.

De prijs voor (Soft) Ombre Lips varieert van salon tot salon. Bekijk onze actuele PMU prijzen!

Hoewel ieders pijngrens verschilt, wordt de (Soft) Ombre Lips PMU behandeling over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. Met het gebruik van een verdovende crème wordt het gevoel nog meer verminderd, maar compleet gevoelloos zal de behandeling niet zijn.