Wimpers verven

Naast het krullen kun je ook je wimpers verven bij Melissa Beauty in Utrecht. Dit is een mooie toevoeging aan je gekrulde wimpers. Het is de meest voorkomende toevoeging aan een wimperlifting behandeling. Zó ben je in één keer klaar met je wimpers en gaat je nieuwe uitstraling wekenlang mee. Indien je je wimpers laat liften en verven, dan ben je ook ontzorgd van het gebruik van mascara!

Melissa Beauty Service Wimpers verven

Wimpers verven na het liften

Je wimpers verven in Utrecht laat je enkel en alleen uitvoeren door een professional. Bij Melissa Beauty wordt je optioneel na het liften van je wimpers ook geholpen met het aanbrengen van de wimperverf. Natuurlijk is het mogelijk dat je je wimpers alleen wilt liften en niet verven. Als je zelf liever van het gebruik van mascara houdt en niet elke dag geverfde wimpers wilt hebben, dan kies je alleen voor lash lifting. Mocht je niet weten of je voor het verven wilt gaan of niet, dan kan je dit met de specialist overleggen, zodat je dan gepast advies kunt krijgen!

Bij de behandeling wordt er gebruik gemaakt van wimperverf. Vooraf aan de behandeling worden allergieën besproken om uit te sluiten dat je een allergische reactie kunt krijgen van de wimperverf. In de wimperverf die bij ons in Utrecht gebruikt wordt zitten geen ingrediënten in waar velen een allergie voor hebben.

Klaar met het liften en verven van je wimpers? Het resultaat dat je nu ziet, zal tot een week of 6 aanhouden. De komende tijd zien je ogen er prachtig uit, je wimpers zijn gekruld en de mascara kun je in de kast opbergen.

Begint de wimperverf na 6 weken te verdwijnen? Plan je nieuwe afspraak dan opnieuw in in onze agenda!

Voordelen van wimpers verven

Wimpers verven brengt vele voordelen met zich mee waar je natuurlijk ook van wilt profiteren.

Niet schadelijk en duurzaam

De gebruikte wimperverf is niet schadelijk en het effect houdt voor zeker 6-8 weken aan!

Géén mascara nodig

Je hebt geen mascara meer nodig in de weken na je behandeling. De verf geeft hetzelfde effect als bij het gebruik van wimperverf!

Geschikt voor alle wimpers

Het verven van wimpers is geschikt voor alle soorten wimpers. Lange, korte, dikke en dunne wimpers zijn allemaal in staat om de wimperverf wekenlang vast te houden. Na de behandeling wordt de volle potentie van je wimpers gebruikt!

Onze andere services

Lash lifting

Brow lamination

Henna Brows