Zit je te overwegen om een lash lifting behandeling bij Melissa Beauty te ondergaan? Dan is het goed om te weten dat deze behandeling voor iedereen geschikt is. Bij alle vrouwen zijn wij in staat om een geweldige lash lifting behandeling uit te voeren!

Wat doen wij bij een lash lifting behandeling?

De lash lifting behandeling die wij uitvoeren, is gespecialiseerd werk. Hiervoor maken wij gebruik van de juiste attributen en van onze kennis + ervaring. Wij weten als geen ander hoe zo’n behandeling uitgevoerd moet worden, waardoor jij van het best mogelijke resultaat verzekerd bent.

Alle lash lift behandelingen die wij uitvoeren, voeren wij op een vergelijkbare manier uit. We kijken ten eerste naar de staat en lengte van je wimpers, waarna we de voorbereidingen in gang zetten. Zo plakken we de onderste wimpers af; de lash lifting behandeling is alleen geschikt voor de bovenste wimpers. Door van een speciale tool gebruik te maken, zijn wij vervolgens in de staat om de wimpers te ‘liften’.

Door deze lifting van de wimpers maken we de wimpers langer. Dit is een natuurlijk proces dat niet van invloed is op de conditie van je wimpers. Je kunt hierdoor met een gerust hart bij ons een veilige lash lifting behandeling ondergaan!

De verschillende soorten wimpers

Heb je van nature vrij korte wimpers? Of heb je van nature vrij lange wimpers? Elke vrouw heeft in ieder geval unieke wimpers. Bij sommige vrouwen zijn de wimpers lang en donker van kleur, terwijl bij andere vrouwen juist de lichte kleur van de wimpers opvallend is.

Op het gebied van wimpers kunnen we op verschillende gebieden onderscheid maken:

  • Kleur van de wimpers: zoals hierboven al gesteld, verschilt de kleur van de wimpers per vrouw. Feit is dat de kleur van de wimpers en de haarkleur hand in hand met elkaar gaan. Als je donker haar hebt, is de kans groot dat je donkere wimpers hebt.
  • Lengte van de wimpers: de lengte van de wimpers verschilt van vrouw tot vrouw. Sommige vrouwen hebben van nature lange wimpers, terwijl andere vrouwen korte wimpers hebben. Zeker als je vrij korte wimpers hebt, is het aan te raden om een lash lifting behandeling te ondergaan.

Let op: bij een wimperlifting gaat het specifiek om de bovenste wimpers. De onderste wimpers zijn eigenlijk niet van belang, aangezien wij die niet liften. Wij richten onze aandacht op de bovenste wimpers; door je bovenste wimpers te laten liften, creëer je echt een andere uitstraling. Deze andere uitstraling is van invloed op je ogen zelf, maar ook op je gehele gezicht.

Lash lifting behandeling bij Melissa Beauty

Bij Melissa Beauty voeren wij graag lash lifting behandelingen uit. Wij zijn blij met de resultaten van deze behandeling én zien dat veel vrouwen hier minstens net zo blij van worden. Ongeacht wat voor wimpers je hebt, kun je bij ons een dergelijke behandeling ondergaan. Plan direct een afspraak in of neem contact met ons op. Je kunt ons bereiken door te appen, te bellen of ons contactformulier in te vullen.